Ouders die overwegen om hun zoon/dochter bij ons op De Anjelier in te schrijven nodigen wij uit om het contact formulier in te vullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak met u te maken voor een kennismakingsgesprek.  Tijdens dit kennismakingsgesprek vertelt iemand van onze directie alles over onze school en krijgt u een rondleiding door de school. Zo hopen wij dat u een goede indruk van onze school krijgt.

U kunt contact opnemen met de school om een kennismakingsgesprek aan te vragen. U kunt ons bellen of u kunt  gebruik maken van het contactformulier op onze website.


Wenperiode

Een paar maanden voordat uw kind vier jaar wordt ontvangt u van ons het entreeformulier. Dit is een uitgebreide vragenlijst over de ontwikkeling van uw kind tot dan toe. We ontvangen dit formulier graag tijdig terug voordat uw kind naar school gaat. 
Uw kind krijgt een uitnodiging wanneer het op school en in welke groep, het mag komen om te wennen. Deze wenochtenden zijn 5 schooldagen voordat uw kind 4 jaar wordt. Met uitzondering van de decembermaand en de maand voor de zomervakantie, in verband met de drukte in deze periodes.
De kinderen die starten na de zomervakantie worden op de dinsdag van de eerste schoolweek verwacht.
Bibliotheek
Op de eerste verdieping van onze school is er een kleine bibliotheek voor de groepen 6, 7 en 8.
Lees meer
Keurmerk BeterBoek
Onze school is sponsor van het maatschappelijke project voor de kinderafdeling van het Rode Kruisziekenhuis in Beverwijk.
Lees meer
Piet en Klaas
Deze twee leuke cavia's hebben het erg naar hun zin bij ons op De Anjelier. Ze worden goed verzorgd door de leerlingen van groep 7.
Lees meer
Samen werken aan het ontwikkelen van eigen wijsheid